Abena Nova in de media

Voor de Abena Nova is regelmatig aandacht in de media. Bekijk en lees hieronder de items van onder andere het Algemeen Dagblad, Zorgvisie en RTL Nieuws. Neem voor meer informatie en persverzoeken contact op met Frank van Noort.

RTL Nieuws

De Abena Nova was op 1 maart te zien in het RTL Nieuws. Rob Basjes (Directeur Abena Healthcare) en zorgmedewerker Greet Stip (Philadelphia Zorg) vertellen in het item welke voordelen het slimme incontinentiemateriaal heeft voor cliënten en medewerkers in zorginstellingen.

Algemeen Dagblad

Begeleider Malouke Heij in het Algemeen Dagblad: “Normaal hadden we ‘verschoningsrondes’, waarin we bij iedereen de luier controleerde. Allemaal uit de rolstoel tillen op een speciaal badmatje. Een zware en tijdrovende taak. Dat hoeft nu niet meer. We zien precies op de app wie aan een nieuwe luier toe is.”

Zorgvisie

“De test loopt nog het hele jaar maar de verwachting is dat het kosten zal besparen ook al is de individuele luier duurder dan een standaard luier. Door tijdsbesparing en minder ongelukjes is het systeem ook kostenefficiënt”, aldus projectleider Petra Billekens tegen Zorgvisie.

Zorg voor beter

Specialist ouderengeneeskunde Paul van Houten op Zorgvoorbeter.nl: “Philadelphia test het systeem en de eerste ervaringen zijn hoopvol. Deze bewoners vinden het vervelend als het materiaal verschoond moet worden, dus het systeem komt goed van pas om tijdig, maar niet onnodig te verschonen.”

Eigen media:

Dankzij de betrokkenheid van de zorgmedewerkers van Philadelphia Zorg is ons slimme incontinentiemateriaal  perfect toegespitst op de praktijk. In onze video’s vertellen ze hoe de Abena Nova hen helpt om de kwaliteit van leven van mensen met incontinentie te verbeteren.

Volg de laatste ontwikkelingen rond de Abena Nova.

Ontvang als eerste nieuwe informatie

keyboard_arrow_up
Loading...